4Story: امپراطوری های جنگ

نام های جایگزین: بازی 4Story، جنگ 4story

4 داستان آنلاین - یک بازی آنلاین جدید، که در مورد کشور ایبریا، که در حال جنگ دائمی بین سه پادشاهی می گوید - Craxion، و broa DeFugel ...

در این بازی شما باید به مبارزه برای پادشاهی خود را، و به نفع خود به عقب چه دور دشمنان گرفته شده است!

قبل از اقدام برای توصیف روند ثبت نام، من می خواهم بگویم به شرح زیر است: بازی آنلاین 4 داستان : امپراطوری های جنگ متصل به یک سیستم واحد از گذرنامه GameXP ثبت نام. و اگر شما در حال حاضر در هر یک از پروژه های GameXP گذرنامه ثبت شده، پس از آن دوباره ثبت نام لازم نیست! به اندازه کافی برای ورود به بازی در حال حاضر نام کاربری و رمز عبور موجود است.

و در حال حاضر برای کسانی از شما که نیاز به 4 داستان آنلاین چک کنید : با کلیک روی "ثبت نام" را فشار دهید در صفحه اصلی، با شروع صفحه، که در آن خواهد شد در نام کاربری گزینه های ثبت نام (ایمیل) و رمز عبور را برانگیخت. در صورتی که نیاز به معرفی اطلاعات ثبت نام های اضافی وجود دارد، شما می توانید "ثبت نام کامل" استفاده کنید، و اگر یک کلمه عبور فراموش شده به هر دلیلی، با موارد قبلی وجود دارد، شما می توانید استفاده کنید "فرم درخواست رمز عبور مرمت." پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، شرایط توافق با قواعد بازی و با کلیک بر روی "ثبت نام" را فشار دهید. در صفحه جدید که باز می شود خواسته می شود برای دانلود "بازی مشتری" به سرور HTTP (دانلود رایگان)، اما برخی از سیستم مورد نیاز است که باید بر روی هارد سیستم وجود دارد بیش از 1 بود. 40 گیگابایت از ارتباط آزاد و با ثبات به اینترنت. پس از دانلود کلاینت بازی در پوشه که در آن دانلود شده نیاز، اجرای فایل را تو [_29_ ص «. Exe را ». خوب است که همه برای این ثبت نام در بازی 4 داستان به پایان رسید.

سیستم مورد نیاز اضافی:

  • سیستم عامل: ویندوز 2000/XP
  • پردازنده: پنتیوم IV 1. 6 گیگاهرتز
  • حافظه: 512 MB
  • کارت گرافیک: جیفورس FX5700 128 MB
  • کارت صدا: DirectX 9 سازگار است. 0C

پس از ورود به بازی، انتخاب سرور بازی (و یا Enderos Rumapark) و انگلستان

پادشاهی Craxion - یک ملت از شعبده بازان مرموز؛

پادشاهی DeFugel - یک ملت از سربازان شجاع.

پادشاهی Broa - یک ملت از مزدوران قوی.

بعدی، را انتخاب کنید یک نام برای شخصیت خود را در جنس، نژاد، سبک و مدل مو رنگ، طبقه و با کلیک بر روی "ایجاد" کلیک کنید. تمام شخصیت ایجاد می شود، شما هم اکنون می توانید به ویژگی های بازی بروید.

بنابراین 4 داستان بازی آنلاین نژاد 3 کاراکتر:

  • مردم
  • Werewolves
  • پری

مردم - مردم و توانایی های عالی فیزیکی، بسیار چالاک و روح و روان خود ثابت قدم پر برکت. آنها بهترین کمانداران و کشیش هستند؛

Werewolves - آنها اسلحه به طرز ماهرانه خود، و خوب در هنرهای رزمی بود. بهترین انتخاب برای مبارزه نزدیک،

پری - این مسابقه دارای مهارت شگفت انگیز با سحر و جادو. آنها بهترین انتخاب برای نقش شعبده باز یا کاستور هستند.

هر نژاد دارای شش دانشکده:

  • قدرت
  • چابکی
  • زندگی
  • ذهن
  • حکمت
  • ترفند

برای هر مسابقه، شما می توانید از کلاس شخصیت مانند

را انتخاب کنید
  • جنگجو
  • آرچر
  • قاتل
  • مگه
  • جن گیر
  • کشیش

بازی آنلاین 4 داستان دارای زرادخانه های نظامی از قبیل:

  • دست شمشیر
  • شمشیر Levoruchny
  • Greatsword
  • Glaive
  • تبر
  • کمان
  • کمان پولادی
  • ستاد
  • سحر و جادو ترکه
  • کابل
  • آرمور

بازی 4 داستان آنلاین است پول بازی خود را

  • سخن
  • ماه
  • کرون

و روند گراو شخصیت راه خود را در یک روستای کوچک در انگلیس انتخاب شده شروع می شود. در اینجا، او با NPC (غیر کاراکتر بازیکن) ارتباط برقرار خواهد برای به دست آوردن اطلاعات اصلی و اساسی، و NPC تعمیرکار می تواند کارها را خود حل کنند. علاوه بر وظایف تلاش اصلی، هنوز هم وجود دارد مأموریت های مخفی تر، ماموریت ها و وظایف.

در آغاز، شخصیت خود را مجبور به مبارزه با هیولاها حوصله، اما بعد از آن با بی رحمانه و خشونت آمیز. گاهی اوقات، پس از شکار هیولا، شما می توانید مقداری پول و یا طلا و جواهر پیدا کنید. این چیزها را می توان از بازار خریداری کن رد و بدل بازی پول، که پس از آن می تواند در سلاح های قدرتمند تر است، زره پوش، معجون، و یا یادگیری مهارت های جدید صرف می شود (مهارت استاد می تواند به یادگیری مهارت های جدید و یا بهبود های موجود.)

بازی بازی 4 داستان آنلاین به مبارزه نه تنها هیولا، اما با جنگجویان پادشاهی خصمانه.

به عنوان یک وسیله حمل و نقل، شما می توانید یکی از حیوانات خانگی خود را انتخاب کنید:

اسب

بوفالو

آهو

بنابراین بازی بازی آنلاین 4 داستان سرگرم کننده خواهد بود!

 

بازی همچنین