طرفداران

نام های جایگزین: طرفداران

تا همین چندی پیش در اینترنت به نظر می رسد یک بازی بزرگ و هیجان انگیز برای طرفداران فوتبال. تعجب کردید؟ این احتمالا برای تلفن های موبایل عجیب و غریب، اما در حال حاضر طرفداران شانس برای پیدا کردن همفکر مردم، صحبت کردن با کسانی که ریشه کن برای تیم فوتبال همان، که هم شما و هم بازی یک بازی جالب است. و می توان آن را به طور همزمان انجام می شود.

به خصوص برای کسانی که عشق فوتبال و در هر ثانیه فقط می توانید در مورد تیم مورد علاقه خود صحبت می کنید، در آخرین بازی و مجازات چکش خوب تاسیس حضور در بازی آنلاین. طرفداران آنلاین - یک بازی است که شما را به دنیایی که در آن هر کس را دوست دارد فوتبال، که در آن هر کس در مورد مراقبت تیم های مورد علاقه خود می باشد. طرفداران آنلاین بازی این شانس خود را برای پیدا کردن همان مردم، درست مثل شما، که برای فوتبال زندگی می کنند. شرکت در یک پروژه است که تعداد زیادی از افراد با هم به ارمغان می آورد از نقاط مختلف سیاره ما، که مشتاقانه در انتظار هر یک از بازی قهرمانی جدید و لذت داشتن با افراد همفکر برای بحث در مورد مسابقات، در نتیجه تقویت دوستی میان طرفداران در زندگی واقعی.

تاریخ حاضر بازی شده است بسیار ساده است، بازی می کند نصب و راه اندازی بر روی دیسک سخت خود را نیاز ندارد و اجرا بر روی هر کامپیوتر. تاریخ طرفداران - چند مرحله ساده است. شما خواهد شد

به عبارتند از نام شما،

آدرس ایمیل را وارد کنید

ایجاد یک رمز عبور

همچنین توافق نامه کاربر را بپذیرید.

در حال حاضر شما نیاز به انتخاب تیم که برای آن شما بیمار هستید، و ایجاد مشخصات خود را. طرفداران روند ثبت نام آنلاین موفق بود و شما می توانید بازی را شروع.

شما نیاز به نظارت بر سلامت شخصیت خود، قدرت خود را، مهارت و چابکی برای شخصیت، به دلیل آن اجازه می دهد تا بیشتر به ضربه زدن به دشمن و جلوگیری از بازدید حیاتی برای حیله گری، چاره جویی و خشم. که همه شما نیاز شخصیت به صرف مبارزه است. سپس شما قادر خواهید بود برای پیوستن به این تیم است که در آن بازیکنان دیگر ریشه کن برای باشگاه فوتبال مشابه شما خواهد بود. شما می توانید به طور فعال در زندگی باند درگیر. این تیم باید از طریق سطوح حرکت می کند، این امتیاز. طرفداران بازی آنلاین به شما توانایی برای انجام کاری که می کنید تیم. وظایف می تواند متفاوت باشد:

پیروزی بر رقیب در منطقه،

نبرد برای ورزشگاه،

بیلیارد،

شیز در زمین،

کار در یک سایت ساخت و ساز.

لازم به ذکر است که علاوه بر این تیم دارای یک خزانه مشترک، استفاده شده است که برای خرید انواع بهبود. علاوه بر این، هر تیم دارای یک کیت کمک های اولیه، که با آن هر عضو از تیم قادر به خود بهبود می یابند مقدار مشخصی از نقطه نظر بهداشتی است. سپاهیان نیز ممکن است در مسابقات هفتگی تیپ شرکت می کنند، که منجر به قوی ترین تیم تعیین می شود.

بازی بازی طرفداران آنلاین بسیار جالب است، چرا که بازی دارای یک چت و انجمن که در آن طرفداران می توانند موضوعات مختلف فوتبال مذاکره، فوتبال اخبار منتشر و برای دوستان نگاه کنید. بازی آنلاین هواداران دوست دارم حتی کسانی که از طرفداران فوتبال را احساس نمی کند، چرا که بازی به شما خواهد شد که فوتبال نگاه کنید - این فقط یک بازی نیست، بلکه تمام جهان است که می تواند همه را شگفت زده. بازی طرفداران شما بیشتر دوست دارم چون آن پروژه ای است که اجازه می دهد تا شما را به بخش مستقیم در بحث در موضوع فوتبال مورد علاقه خود را، همراه با دیگر اعضای شبکه است. در اینجا این فرصت را نه تنها به بازی، برای شرکت در طرفداران جنگ به سالن ورزش و شخصیت خود را به نمایش زیبا، بلکه به ارتباط با دوستان خود را، راه اندازی و نگهداری آنها پیام های خصوصی و بحث در مورد چت فوتبال شما داشته باشد. هواداران می توانند هر بازی. آیا زمان بیهوده در این بازی هدر ندهید، ثبت نام حضور و لذت بردن از خلق و خوی فوتبال و بازی هیجان انگیز است.

 

بازی همچنین