شرح: میراث اژدها

نام های جایگزین: سفید فکر، سفید فکر

اختصارات: میراث اژدها آنلاین - بازی آنلاین نقش مبتنی بر مرورگر (MMORPG) است، ساخته شده در سبک فانتزی. هر کس می تواند در بازی کنید، پیوستن به یکی از طرفین درگیر در جنگ - یا Magmars مردم و فرو رفتن به جنگ مواج.

اختصارات RPG آنلاین: میراث از بازی اژدها بدون نیاز به نصب سرویس گیرنده، که می تواند به طور مستقیم در سایت از این بازی (در صفحه اصلی) دریافت کنید. به درستی کار کند، مشتری باید آخرین نسخه از فلش پلیر را نصب کنید. برای نصب شما نیاز بیشتر، که بر روی هارد دیسک حداقل 1.50 بود GB فضای آزاد باشد.

برای ورود به بازی، شما نیاز به ثبت نام شرح: میراث اژدها: دو راه برای با کمک شبکه های اجتماعی ثبت نام و چت سایت وجود دارد.

اگر شما یک حساب کاربری ثبت نام در ایمیل. با کلیک بر روی آیکون مورد نظر را از یکی از شبکه های اجتماعی است که در صفحه اصلی قرار داده و دستورالعمل را دنبال کنید: انگشت های دست فاصله، فیس بوک، همکلاسی، و یا تماس با ما، می توان آن را به عنوان یک سایت ثبت نام استفاده می شود. راه دوم ثبت نام: در صفحه اصلی، را انتخاب کنید سرور بازی، کلیک بر روی "ثبت نام" را کلیک کنید در صفحه ای که باز می شود، وارد رشته در ثبت نام پست الکترونیکی و رمز عبور. بعد، به صفحه بعدی بروید، مردم (که برای آن شما بازی) را انتخاب کنید، آن را به مردم و یا مردم Ogriya خیر است. پس از آن، انتخاب جنس از شخصیت، انتخاب کنید تا ظاهر و شکل خود، به نام (یا نام مستعار) اختصاص آن و توافق از بازی شرایط. همه چیز در این ثبت نام در بازی شرح: میراث اژدها به پایان میرسه. آیا می توانم در افسانه شروع: میراث اژدها بازی.

رفتن به بازی، پس دهید، شما نیاز به انجام کارهای متعدد در ابتدا برای کمک به انطباق با بازی و برای اولین بار زره پوش بود.

اختصارات: میراث اژدها بازی آنلاین از جمله ویژگی های:

هر شخصیتی ویژگی های اساسی، آن را به بقا، حفاظت، شهود، چابکی، قدرت، سرعت، استاندارد زندگی، خسارت و شجاعت. همچنین ویژگی های نژادی بیشتر:

Magmars مسابقه - موجودات Feo از جهان، که در این قاره از خیر زندگی می کنند. آنها توانایی های فیزیکی بزرگ و ارتش روح قوی با نیروی ویران کننده و نظم و انضباط بالا. آنها شجاع، دلیر و از جان گذشته است.

مسابقه مردم - مردم جهان Feo، که در سرزمین اصلی Ogry زندگی می کنند. همگی دارای عقل، عقل و اراده آزاد عطا شده است، مهاجم و جنگ طلب نیست، اما با توجه به شرایطی که در جنگ شرکت کنند. آنها مقدار زیادی از دانش و مهارت.

هر نژاد اژدها آن: در Magmars - Striagorn آن، و مردم - آن Erifarius.

علاوه بر این، بازی اختصارات: میراث آنلاین اژدها است تعداد زیادی از شخصیت های بازی، مانند حاکمان، جادوگران، خردمندان، طالع، رزمندگان، شوالیه، مزدور و بسیاری از شخصیت های رنگارنگ دیگر بیشتر (بیش از 20 وجود دارد).

با دسترسی به حیوان خانگی، که 30 گونه وجود دارد، این بازی را بازی اختصارات: میراث آنلاین اژدها جالب خواهد بود. با تشکر از حیوان خانگی خود را، شما می توانید پشتیبانی قابل توجهی از جنگ خود را با دشمنان دریافت خواهید کرد.

کسانی که مایل به کسب درآمد بازی (طلا، نقره و مس) به ثروت از گزینه های شغلی که از طریق آن شما می توانید در جمع آوری گیاهان، سنگ و ماهی طعمه یا شفا عمل کار قدردانی ... داشتن فروشگاه های متعدد، حراج، و چت تجارت باعث می شود بازی هیجان انگیز تر. و این همه نیست، بازی افسانه بازی آنلاین: میراث اژدها به حرکت در اطراف طیف گسترده ای از مکان های که محافظت از هیولا قدرتمند است.

به شخصیت خوبش، در حال حرکت بین نقاط، بازی اختصارات: میراث اژدها می توانید سوار خود را (مگر، البته، حیوان خواهد شد مبارزه با مهارت) استفاده کنید، که همچنین می تواند در مبارزه کمک کند. برخی از جنگجویان سوار شدن موضوع تنها به یک نژاد خاص، دیگران را می توان با شکست بده خریداری کرد.

با توجه به ویژگی های دعوا، در اینجا بسیاری از تکنیک های مختلف و ضربه تنظیمات وجود دارد. قابلیت مبارزه با شخصیت از کلاس های خود، تجهیزات، سطح بستگی دارد ... جزئیات بیشتر در مورد این جنگ را می توان در "کاربر جدید کتاب درسی" بر روی وب سایت یافت شده، و نیز بسیاری دیگر ...

اختصارات: میراث از ثبت نام اژدها آنلاین خواهد درها را به هر کس که در این جهان افسانه باز!

 

بازی همچنین