قرون وسطی مجموع جنگ

نام های جایگزین: قرون وسطی مجموع جنگ

قرون وسطی مجموع جنگ - کامپیوتر بازی به نوبه خود مبتنی بر، استراتژی نشان می دهد. بازی قرون وسطی: مجموع جنگ سری دوم از مجموع جنگ، چلپ چلوپ دوم از استعداد و الهام تولید کنندگان است. شرح زیر است شوگان: مجموع جنگ پس از دو سال. پادشاهی بازی قرون وسطی مجموع جنگ، به عنوان یک مرحله جدید در جهان بازی کنید. این یک فرصت برای خود را به عنوان یک رهبر رویایی و تاکتیک های عالی از یک ارتش از شخصیت های تاریخی است.

گفته شده است که شما می توانید در قرون وسطی بازی: مجموع جنگ دانلود کنید و دست خود را امتحان کنید. این تنها راه است، و برای این که شما از وجود برنامه های مشخصی را برای دانلود بازی ها بر روی کامپیوتر نیاز دارید. اما در ابتدا به عنوان خوانده شده شرح پیشنهاد قرون وسطی بازی ها جنگ و مشاهده انواع قرون وسطی: تصاویر جنگ ها و ویدئو ها در مورد گیم پلی.

بازی قرون وسطی: مجموع جنگ شما را از یک فرد با اعتماد به نفس در توانایی های خود و قابلیت های شوالیه بیدار. هدف اصلی و تنها خود را در این بازی است که برای ایجاد امپراتوری خود را در سرزمین های خاص - اروپا، شمال آفریقا و شرق میانه است. فقط در اینجا دانش و مهارت های خود را در یک استراتژی جهانی و یک گام در جنگ تاکتیکی است که در زمان واقعی به شما نشان دهد. و پس از آن باید گفت که دو حالت گیم پلی وجود دارد: تک مرحله، که شامل پیدا کردن شخصیت را بر روی نقشه، و توسعه ارتش و برای خوب از امپراتوری و یا دعوا جناح در زمان واقعی در فرمت 3D.

بازی های جهانی در قرون وسطی: مجموع جنگ به بیست فراکسیون تقسیم شده است، اما تنها در دسترس دوازده است. با توجه به مراحل اولیه از جناح سه گزینه:

• المحدثها.

• پادشاهی انگلستان؛

• امپراتوری روم شرقی.

• مصر

• امپراتوری مقدس روم.

المحدثها - دارای سواره نظام بسیار عالی و فن آوری از اواخر دوره.

پادشاهی انگلستان - نمایندگان از بهترین کمانداران و پیاده نظام سنگین قوی. اما عدم سواره نظام تنوع.

امپراطوری بیزانس - دارای یک موقعیت استراتژیک خوب، بهترین نیروهای زودرس و دشمن به ارتش، اما بسیاری از انواع فن آوری و اواخر دوره باروت ندارد.

مصر - سلسله فاطمی با سواره نظام مناسب و معقول، اما پیاده نظام ضعیف است.

امپراطوری مقدس روم - برای تمام پارامترهای ممکن نیروهای دیدار با بهترین کارایی، اما در دوره بعد.

همچنین، در طول بازی وجود دارد جناح جدید، به عنوان مثال، به عنوان گروه ترکان و مغولان طلایی - نمایندگان سواره نظام قدرتمند ترین، پیاده نظام، اما ضعیف.

بازی Medival مجموع جنگ انتظار شما را به مبارزه برای فضاهای باز خود، ارائه شده در گرافیک بهترین کیفیت آن است. جهان قرون وسطی حمل رنگارنگ و غیر معمول است. همچنین، این بازی جالب است که در آن استفاده می کند و شخصیت های تاریخی، و آنها را به ویژگی های بهتر، مانند ریچارد شیر دل و ال انجین. و توجه زیادی به مذهب در کسری پرداخت می شود که کمک می کند تا ایجاد وفاداری از جمعیت.

به طور کلی، ما فقط دانلود کنید Medival مجموع جنگ و شما آماده برای نبرد هستیم. موفق باشید گیم پلی!

 

بازی همچنین