شرح از موبایل و کامپیوتر: باد Waker HD

نام های جایگزین: شرح از موبایل و کامپیوتر: باد Waker HD
بازی افسانه موبایل و کامپیوتر: باد Waker HD در نظر گرفته ویدیو بازی هیجان انگیز است که در ژانر ماجراجویی عمل توسعه داده شد. این بازی متعلق به سری بازی های ویدئویی افسانه موبایل و کامپیوتر. فیلم بازی افسانه موبایل و کامپیوتر: این شرکت باد Waker HD برای کنسول های ویژه نینتندو گیمکیوب توسعه داده است و منتشر شده توسط نینتندو. این بازی در ژاپن در سال 2002 شد. سپس در سال 2003، این بازی در شمال امریکا و سپس در اروپا منتشر شد. بازی گرافیک افسانه موبایل و کامپیوتر: باد Waker HD در فن آوری هدف سایه از زندان آزاد شد. بازی های ویدئویی شرح از موبایل و کامپیوتر: باد Waker HD برای دانلود به شما این فرصت را با سایت رسمی و یا از هر زبان دیگری که این دسترسی را فراهم می کند داشته باشد. دانلود بازی ماجراجویی شرح از موبایل و کامپیوتر: باد Waker HD می تواند تنها کاربران بزرگسال، برای افراد زیر سن بلوغ، برای دسترسی به این بازی بسته است، اگر بدون اجازه پدر و مادر وجود دارد. در این ویدئو باد Waker HD: قبل از بازی شما می توانید در بازی های ویدئویی افسانه موبایل و کامپیوتر را مشاهده کنید. در فیلم، و نشان دهنده روشن ترین لحظات بازی اصلی. درباره جهان بازی افسانه موبایل و کامپیوتر: داستان بازی، گیم پلی، و لحظه های اصلی بازی: بررسی باد Waker HD، نقاط اساسی ترین نشان دهد. عملیات در جهان بازی افسانه موبایل و کامپیوتر: کامپیوتر باد Waker HD آشکار از طریق چندین قرن پس از حوادث شرح داده شده در بخش اول از این بازی. از لحاظ ایدئولوژیک، این بازی را تولید مفهوم نوعی الت موسیقی شبیه نای از زمان. آن را می دهد و این بازیکن کامل، جهان جامع. در اینجا شما را از انواع شخصیت های منحصر به فرد، و مقدار زیادی از آزادی برای اعمال خود را پیدا کنید. در این بخش از جهان بازی افسانه موبایل و کامپیوتر بازی شما یک لینک که جهان غرق های Khairul سفر. هدف او برای نجات شاهزاده خانم موبایل و کامپیوتر. او همچنین به دنبال متوقف کردن یک دشمن بی رحم Ganon. سبک هنر جدید مورد استفاده در بازی باد Waker. گرافیک در بازی بسیار بزرگتر و رسا تر نسبت به بازی های قبلی. این به شما این فرصت را به تمرکز نگاه خیره خود را در دشمنان نزدیک و یا موارد مهم است. به عنوان مثال، اگر شما نیاز به حل پازل، شما یک مشعل برای دیدن اجسام دور در آتش روشن می کنند. بعد از آن شما می توانید ببینید چه چیزی شما باید انجام دهید بعد در بازی. همانطور که در تمام سری از بازی، این بخش شامل چند بلند آوازه شو - بزرگ، منطقه محصور شده است. شما مجبور به استفاده از شمشیر و سپر. همچنین در این بازی سلاح های دیگر شامل تیر و کمان، بومرنگ، بمب ها و قلاب وجود دارد. بعضی از اسلحه دشمن شما می توانید انتخاب کنید تا استفاده کنید، به خصوص در سری بازی های جدید موبایل و کامپیوتر. پس از اتمام بازی، شما ممکن است برخی از تغییرات جزئی روبرو می شوند. لباس های مختلف برای شخصیت، اسکلت و امکانات شگفت انگیز - این همه شما را احاطه کرده است. به طور طبیعی در جهان است شرح از موبایل و کامپیوتر: باد Waker HD دارای اشکالاتی است، آنها برخی از ماموریت در بازی می باشد. اما آنها به راحتی می تواند اداره کند. در زمینه شگفت انگیز از حوادث باور نکردنی از جهان با ویژگی های گرافیکی باور نکردنی غرق کنید! درمان خود را به دریا مثبت!
 

بازی همچنین