اثر کل

نام های جایگزین:

هفتگی بازی تاثیر مجموع

تاثیر تعداد آنلاین - یک بازی چند نفره در سبک Postapokaliptika هیچ هزینه های ماهانه.

سیستم مورد نیاز برای بازی به شرح زیر است:

سیستم عامل: ویندوز XP، ویستا و 7

پردازنده با سرعت کلاک از 1.4 گیگاهرتز

RAM: 512 MB RAM

ویدئو: شتاب دهنده های سخت افزاری 3D با 128 VRAM MB

کارت صدا سازگار با DirectX 9. 0

از DirectX 9. 0C

صفحه کلید و موس

اینترنت

اگر شما یک کامپیوتر ویندوز ویستا، مطمئن شوید که سازگاری با ویندوز XP راه اندازی شد.

تاریخ در بازی ها تاثیر در درجه اول یک پرش مورد نیاز مشتری - برنامه ای است که بهینه سازی ترافیک اینترنت را ساده گرافیکی آپلود. هنگامی که شما آن را دریافت، مشتری به طور خودکار در صورت لزوم به روز شود. با به روز رسانی، رفتن به مجموع اثر به ثبت نام آنلاین، شما می توانید ویژگی های جدید، اقلام را دریافت کنید، همچنین در دسترس را به محل های دفن زباله جدید است. ثبت نام مجموع تاثیر خود را بسیار ساده است - شما نیاز به وارد نام کاربری خود را مورد نظر (نام که تحت آن به شما خواهد شد در بازی ثبت نام کرده)، رمز عبور و ایمیل برای تایید حساب کاربری خود شوید.

پس از آن ها تاثیر بازی آنلاین شما را به انتخاب یکی از دو سرور که در آن بازی است - نوادا و آریزونا. تفاوت بین سرویس دهنده این است که نوادا بعد باز بود و در غلظت کمتر از بازیکنان با تجربه است که به زودی خواهد شکست در جنگ های ستاره تازه کار وجود دارد. با این حال، اگر شما احساس ماهر به اندازه کافی به نبرد با مبارزان با تجربه، شروع به بازی بازی ها تاثیر سرور آنلاین آریزونا.

در یک حساب، شما می توانید به پنج بازیکن های مختلف ایجاد کنید. شما درخواست می شود را انتخاب کنید یک نام مستعار - نام برای جنس شخصیت و ظاهر جنگنده خود. بازی با شما شروع می شود به عنوان یک تیم خواهد شد دو مزدور تصادفی. شما در محل (در محل) رزرو، اما نقشه جهانی خود را شروع می کنید، به شما خواهد شد بسیاری از مکان های بیشتری را مشاهده کنید. هر مکان یک شهرستان با شهرستان است، یکی از ویژگی های منحصر به فرد از جنگ و، چشم انداز آن، محدودیت های آن را مورد. محل سکونت است:

- جنگل،

- با انواع مختلف توسعه شهری،

- محل که در آن مزدوران آموزش

- A محل زندان ویژه برای کسانی که قوانین بازی را نقض،

- چارچوب و پست های بازرسی که شما می توانید قبیله خود فیلم برداری کنید.

- مکان های ویژه در شکل دانه، که در آن بازیکن می تواند مواد معدنی با ارزش استخراج.

تاثیر تعداد بازی آنلاین سه نوع شخصیت:

- سه نژادهای سگ

- مردم

- معدنچیان.

هر یک از این سه تا نوع خود را از اسلحه و زره پوش، و همچنین مبارزه با سیستم.

سلاح در بازی می باشد گونه ها مانند وجود دارد

- خودکار

- در محدوده زمانی معین،

- پرتاب،

- سنگین

- آسان

- غوغا،

- خیش.

بازی بازی آنلاین تاثیر کل در حالت رزمی، شما باید برای ورود به عرصه های ویژه ای است که در آن سه نوع مبارزه وجود دارد:

- بقا،

- دیوار به دیوار،

- نبرد تیم.

هر نبرد دارای ویژگی ها و تاکتیک های پیروزی او در آن خود را دارد. به تساوی شانس بازیکنان، همه در جنگ ها به دامنه های سطح پنج که شامل بازیکنان با سطح مشابهی از توسعه تقسیم شده است. فقط زمانی که شما بازی تاثیر مجموع، شما شش مهارت دارند، مربوط به شش نوع سلاح است. نوشته اصلی مهارت 35 درصد توسعه یافته است، اما زمانی که شما استفاده از اسلحه، این مهارت را افزایش می دهد به عنوان افزایش آسیب آن است. مجموع تاثیر بازی آنلاین با استفاده از antinakrut سیستم و توسعه مهارت در هر مرحله محدودیت های آن است. مهارت ها را می توان با استفاده از ایمپلنت های خاص بهبود یافته - در umelku، بهداشت، زره پوش، ظرفیت، تولید. علاوه بر قدرت پردازش مهارت های خاص (پاداش برای مهارت خاص)، که برای هزینه های مورد مطالعه وجود دارد

- بقای

- سنگین

- سایبرنتیک

- کارشناسی ارشد از میدان جنگ متفاوت است.

در سگ و کارگران معدن همچنین دارای قدرت پردازش آن، مانند یک سگ - توانایی برای باز کردن درب.

تاریخچه از بازی جهانی با یک آزمایش نظامی محرمانه در ایالات متحده در سال 1941 آغاز می شود. به عنوان یک نتیجه از این آزمایش این بود گذشت زمین ناشناخته است، و یا یک سیاره و یا یک جهان موازی، یا به گوشه ای دور افتاده از زمین است. در این منطقه از زمین sverhneobhodimy برای کریستال قرن بیست و یکم نشان داد و مزدوران متعدد رفت به استخراج آن - و یا به دور از دیگران است. به منظور نه تنها زنده ماندن است که و موفقیت در این جهان عاری از قوانین معمول تمدن، باید قادر به مبارزه با به خوبی و انتخاب یک تیم را به طعم و مزه باشد.

تاثیر مجموع به منظور بازی، خود را ثابت کرد یک فرمانده عالی و جنگنده می داند بدون ترس!

 

بازی همچنین