دور افتاده

نام های جایگزین: دور افتاده

آنلاین دور افتاده - جالب بازی نقش آفرینی است که داستان آن در یک دنیای جادویی که در آن جزیره در آسمان، که در آن سیاه چال های تاریک و جنگل زیبا وجود دارد شناور. تمام مکان های پر از خطرات مختلف، و می افزاید ادویه به ماجراجویی.

ثبت نام در بازی دور افتاده به شرح زیر است. اول شما را از طریق ثبت نام دور افتاده در سایت، و سپس شما نیاز به دانلود نرم افزار کلاینت بازی برای دسترسی به بازی ها. در دور افتاده، ثبت نام آنلاین بسیار پیچیده است و شما زمان زیادی را صرف تلاش برای دسترسی به گیم پلی.

سیستم مورد نیاز برای بازی آنلاین دور افتاده زیر است:

• پردازشگر - از 500MHz.

• حافظه داخلی PC - 128،

• مقدار مورد نیاز از فضای دیسک سخت - 35MB

• کارت گرافیک با پشتیبانی از OpenGL

• HTTP-اتصال به اینترنت با سرعت 16KB / s و

• نصب JAVA 1.

این مهم است که فراموش نکنید که به منظور برای که به بازی در دور افتاده است مهم برای پیکربندی JAVA 1. 5. نسخه جاوا لازم را می توان به طور مستقیم از وب سایت های بازی دریافت کنید. اکثر کامپیوتر های مدرن پاسخگویی به این نیاز و شما به راحتی می توانید دسترسی به بازی دور افتاده دریافت کنید.

سفر به دنیای جادویی از دور افتاده، شما هیولا های مختلف، که به 20 دسته تقسیم می شوند روبرو می شوند. مقدار کل در دسترس برای کشتن رباتها بیش از یک صد. این یک فرصت عالی برای تنوع و بازی مبارزه که حتی تمایل بیشتر مشتاق و بازیکنان با تجربه که بیش از یک پروژه بازی رفته اند جلب رضایت ایجاد می کند.

بازی بازی آنلاین نیاز دور افتاده در حال توسعه شخصیت او. - طلا و جواهر سحر و جادو، پردازش، کیمیاگری، kushernoe کسب و کار سلاح چیزی و aesthetes فکری: شما می توانید او را به مهارت های مختلف، همراه در این نوع پمپ. همه این مهارت به شما اجازه ایجاد لوازم جانبی مختلف است که زندگی را آسان تر برای شخصیت های خوب شما. برای تولید اشیاء بازی و آثار مکشوفه در دور افتاده استفاده می شود مواد مختلف کلاس های مختلف را نیز داشته باشد. این مواد عبارتند از: چوب، چرم، فلز، عناصر، اجزاء، و سنگهای قیمتی. ترکیب عجیب و غریب از مواد، مهارت در ترکیب و طرح ها می توانند چیزهای شگفت انگیز ایجاد کنید. با تشکر از این انجمن سرگرم کننده در دور افتاده بازی همیشه جالب است و هرگز خسته کننده.

بازی بازی آنلاین دور افتاده جالب جمع آوری انواع مختلف از اقلام است. اشیاء می توانند دریافت را شکست بده، قتل رباتها، و همچنین به دنبال گوشه، جایی که او ممکن است به پنهان کردن گنج. با پشتکار ویژه شما می توانید مجموعه ای از اشیاء از همان نوع (به عنوان مثال چیز یخ، خشم یا زره مجموعه کماندار بزرگ)، گرد هم آورده یک مجموعه کامل جمع آوری، شما پاداش اضافی دریافت کنید. در کل در بازی در حال حاضر نزدیک به پنجاه مجموعه های مختلف است که شما را قادر به تبدیل شدن به یک جنگجو شگفت انگیز و نادر ایجاد شده است.

بازی دور افتاده آنلاین است که در آن فضای بازی به نمایندگی از پنج جزیره جادویی شناور در آسمان است. همه ساکنان جزیره آسمانی متعلق به دو اردوگاه متخاصم از سفارش و هرج و مرج، که نیز به سه نوع تقسیم می شوند: رزمندگان، کارگران معدن و سازندگان. رسیدن به مرحله پنجم توسعه، شما نیاز به تصمیم گیری است که راه را به شما نزدیک تر هرج و مرج و نظم. فقط در دور افتاده بسیاری از حرفه های مختلف وجود دارد، به طوری که بازیکنان سخت کار بدون استفاده از امرار معاش را ترک کرد.

بازی دور افتاده آنلاین - این یک راه بسیار خوبی برای هم خوب و استراحت از مشکلات روزمره است. دنیای جادویی از دور افتاده اجازه می دهد تا شما را به طور کامل بیان تخیل خود و توسعه تخیل. این یک بازی جالب و هیجان انگیز است.

 

بازی همچنین