Semperium

نام های جایگزین: صلح ابدی

بازی برای بازی آنلاین Semperium ضروری سیستم مورد نیاز به شرح زیر است:

OMicrosoft ویندوز 98SE/ME/2000/XP.

OProtsessor پنتیوم 300 مگاهرتز

128O، MB از RAM

OVideoadapter با DirectX سازگار است.

اینترنت OPodklyuchenie.

برای شروع بازی Semperium آنلاین شما نیاز به از طریق یک ثبت نام ساده بروید. تاریخ در بازی Semperium به معنی انجام پنج نقطه ساده است:

1) ورود را وارد کنید. لطفا توجه داشته باشید که تنها مجاز به استفاده از سیریلیک و یا حروف لاتین و اعداد.

2) دو بار به کلمه عبور وارد کنید.

3) را به آدرس صندوق پست الکترونیکی خود را مشخص کنید.

4) اعداد نشان داده شده در تصویر را وارد کنید، به عنوان اثبات این که شما یک شخص واقعی است.

5) با موافقت کاربر به توافق برسند.

وقتی که ثبت نام Semperium است، شما باید یک شخصیت حرفه ای را انتخاب کنید. در انتخاب حرفه ای بستگی دارد نه تنها شخصیت فعالیت های حرفه ای، اما ظاهر خود را و ویژگی های مبارزه. بنابراین، شما باید به طور جدی انتخاب یک حرفه ای از شخصیت خود را در نظر بگیرید، زیرا شما فقط می توانید آن را در سطح زمین را تغییر دهید. بازی آنلاین Semperium نه حرفه

Olekari - بسیار خوب، به تیراندازی خوب است؛

Okrestyane - حیله گری وحشتناک، کاملا مقاوم.

Opoety - بسیار عاطفی و برچسب.

Otorgovtsy - حیله گر و زیرک.

Omonahi - مقاوم، آنها اراده را توسعه داده اند.

Omagi - اند به خوبی توسعه یافته شهود و اراده قوی،

Oremeslenniki - فکری توسعه یافته و قوی؛

Ovoiny - بسیار قوی و عاطفی.

Orazboyniki - فوق العاده باهوش و در شهود خود را تکیه می کنند.

نمایندگان هر یک از نه حرفه ای متخصص در ساخت موارد خاص:

Olekari معجون سازی و elixirs که بسیار محبوب در میان سربازان است ساخته شده است.

Okrestyane تولید مواد غذایی، درگیر در تعمیر محصولات چرمی.

Opoety هنر ایجاد - یک آهنگ، اثر مفیدی بر روحیه سربازان، تعمیر سلاح روانی.

Otorgovtsy ابزارهای مالی ایجاد، لذت بردن از مزایای خرید و فروش کالا،

Omonahi متعهد هستند به طور مداوم در نماز از تمام کاراکتر باقی بماند. آنها بهبود سلاح های معنوی و بدون راهب کند هیچ عروسی را ندارد.

Omagi ایجاد تمام انواع جادوها و سلاح جادویی ساخته شده است بازسازی آن.

Oremeslenniki به طور عمده در تعمیر اسلحه و زره پوش، سلاح نیز ساخته شده و اقلام تخصص.

Ovoiny به طور مداوم در تکنیک های مبارزه و توسعه مهارت های خود را.

Orazboyniki foraged سرقت، جعل و تقلب سکه، عاشق قمار.

بازی با موفقیت بازی آنلاین Semperium، شما باید تمام موارد لازم برای زندگی و جنگ داشته باشد.

: در مغازه ها و بازارها، شما می توانید آیتم ها به عنوان خرید

Ooruzhie.

کار Opredmety

Obronya.

Oodezhda.

عرضه Oproduty.

Oartefakty.

Oeliksiry.

Osyre و غیره

بازی آنلاین Semperium پس از قرون وسطی ساخته شده است. این جهان ابدی شما برای سازماندهی طایفه جدید، جمع آوری زیر ریشه های آن فکر. شما باید برای کمک به ایجاد شهرستان ها، به عنوان ساکنان ابدی صلح بر این باورند که شکل گیری شهرستان آنها را ترکیب. به خصوص در شهرستانها هیچ موجودات شیطانی و این وجود دارد - زادگاه قهرمانان بزرگ جدید.

پس از قریب به اتفاق ابدی صلح جریان زندگی بی سر و صدا آرام از غیرنظامیان است. اما آن روز در گذشته های دور می باشد. در حال حاضر، با شروع از تاریکی چند برابر هیولا هیولا. حاکم هرج و مرج ساکنان در سایه ترس مداوم نگه می دارد. شاید شروع به بازی Semperium، شما را تبدیل به ناجی خود است که می تواند آنها را از هیولا را نجات دهد. تبدیل شدن به یکی از این شهرستان، شما قادر خواهید بود تا تصمیم بگیرند که به حل و فصل بعدی به خاک خود را.

برای ایجاد یک شهرستان، شما نیاز به نشان دادن تمام توانایی های سازمان خود را. این مهم است که به درستی از خزانه از شهرستان های دور، آن را واقعا باید به دور انداخت و نه از آن، این شهرستان را می توان از بین برد، و اگر شما حفاظت از خزانه قرار داده است، سپس آن را به سادگی سرقت. اگر شما نمی خواهید برای ایجاد شهر شما و یا شما استعدادهای مدیریتی را نداشته باشند، شما می توانید از جمعیت موجود در شهر ملحق - همیشه خوشحالم که دوباره پر کردن وجود دارد.

ثبت نام Semperium - فرصت شما را به ساکنان ابدی صلح چنین استقبال و صلح مدتها در انتظار! آیا این شانس برای شروع Semperium بازی را از دست ندهید!

 

بازی همچنین