کره: تولد تازه یافته

نام های جایگزین: ها Sfera: Pererojdenie

کره: REBORN آنلاین - این چند نفره اولین بازی نقش بازی در سبک روسی از فانتزی می باشد.
تاریخ در بازی کره: مسابقه تولد نیاز به یک مشتری خاص، پس از معرفی نیک، رمز عبور، ایمیل. کره ثبت نام: تولد لازم نیست اگر شما در حال حاضر یک حساب کاربری در هر پروژه از GameXP NIKTIA داشته باشد. آنلاین. تولد راهنمای آنلاین شما را بهبود می یابند: اگر شما رمز عبور خود را از گذرنامه سیستم GameXP، بازی کره را فراموش کرده ام.

در ابتدای بازی شما را وادار به ایجاد یک شخصیت و ظاهر خود، از جمله خالکوبی را انتخاب کنید. شخصیت دارای ویژگی های چند. این عنوان (موفقیت های نظامی)، درجه (دستاوردهای جادویی)، بهداشت، پرانا، سیری، پارامترهای حمله و دفاع. حداکثر سطح عنوان و قدرت - 60. وقتی که شما بازی بازی آنلاین کره: تولد، پس از آن در مرحله خاصی از توسعه شخصیت خود، او را قادر به انتخاب یک حرفه باشد. این حرفه جادویی - مفتش، فالگیر، افسونگر، ساحر و Archmage. مبارزه حرفه ای - جنگهای صلیبی. شکارچی، فولاد استاد، دزد مسلح، Bandier. آدمکش، بربرها، دزد و اسلحه سازی توسعه تقاضا به عنوان یک مهارت جادویی و نظامی است. حرفه های انجمن استاد به شما یاد می دهد و برای کشت در هنر و صنعت انتخاب شما نیاز به انجام وظایف آن است.

بازی برای بازی کره: REBORN آنلاین و توسعه و شخصیت خود، شما را به کشتن هیولا است که ساکن جهان است. علاوه بر این، شخصیت NPC که در شهرستانها زندگی می کنند، به شما یک ماموریت برای از بین بردن هیولا و نیز پرداخت هزینه برای آن ارائه دهد. برو در شکار برای هیولا شما به تنهایی می تواند، و یا ممکن است با یک شرکت را، در این مورد، سطح هیولا تا حد زیادی افزایش می دهد. سطح کشته هیولا بالا، تجربه بیشتر اشاره می کنید. همه در این بازی بیش از 150 گونه مختلف از هیولا های تشنه به خون.
بازی آنلاین کره: تولد ارائه می دهد چندین تجارت گزینه - و یا NPC، فروشنده و یا بازیکن های دیگر. در مورد دوم، شما می توانید چانه زدن.
برای بازی کره: موفقیت دوباره متولد، شما می توانید در هر گروه برای انجام یک کار و یا برای پیوستن به قبیله دریافت کنید. قبیله در بازی تعداد زیادی، اما شروع وجود دارد و نه چندان آسان برای زنده ماندن مشروط.

برای برنده شدن شما خواهد شد با بیش از 500 سلاح و 50 مصنوعات جادویی ارائه شده است. سلاح هایی که در دسترس هستند، تعیین شده توسط سطح توسعه شخصیت.
شخصیت شما کارما است، که تعیین محل معاد و از دست دادن خود را در مرگ همه چیز. پاسخ را می توان با انجام وظایف خاص بهبود یافته است.
کره: بازی آنلاین تولد خواهد شخصیت خود را یک کتاب دستور العمل، که دستور العمل برای استفاده از پودر به خواص غیر عادی از کتاب مانتراها که در آن شما ذخیره جادوها را چیزهایی نوشته شده باشد به من بدهید.
جنگ ها در بازی پویا، برای هر سلیقه. گاهی اوقات قبیله جنگ در مقیاس بزرگ برای در اختیار داشتن قفل است.

به حوزه: بازی تولد، شما نیاز به خود را آشنا با چهار قاره - تیتان پدر هلیوس، شارون، و فدرال رزرو رودز و هشت شهرستانها. در هر شهرستان به این بازیکن انتظار برای مأموریت های جالب، جنگ و تله.
کشورهای جهان در قرون وسطی نشات گرفته است، آن را به یک راهب که می خواست برای فرار از طاعون خشمگین در دنیای جدید و شاد ایجاد کرده است. در عوض، به دلیل دستگیری و اعدام، یک راهب موفق به ایجاد یک جهان از درد و رنج، که توسعه یافته به طور پیوسته سحر و جادو، و همچنین به عنوان هیولا های مختلف وجود دارد. است یک پیشگویی که می گوید دامنه در جهان هلاک خواهد شد وجود دارد، و با آن خواهد مرد و سرزمین ما، شوکه شده بسیاری از حوادث رخ داد. بنابراین بسیاری از مردان شجاع به دنبال گره استاد به اصطلاح، که می تواند تحقق نبوت جلوگیری می کند.
کره: ثبت نام آنلاین تولد بسیار ساده است، اما شما را به دنیای سحر و جادو و شوالیه را دریافت کنید، که در آن شما قادر خواهید بود را به جایگاه بر حق آن است.

 

بازی همچنین